22 Kasım 2012 Perşembe

Erkek Bebek Kurabiyeleri

Merhaba Arkadaslar,
gectigimiz günlerde kendi bebisim icin yaptigim kurabiyelerin fotograflarini burda yayinlamistim. Onlar gözüme biraz az geldigi icin, bir kac tane daha kurabiye yaptim :) Sanirim fazla kurabiyeden zarar gelmez. 
Iste bunlarda digerleri....




5 yorum:

  1. Merhaba gülsüm hanim,
    Emeklerinize saglik.sizi takip ediyorum cok güzel yapiyorsun ve yardimci oluyorsun.bana yardimci olursaniz sevinirim.acaba jem harfı yada patchwork kalıplarını nasıl kolaylıkla yapabılırım?benım yaptıklarım kurabıyenın üstüne cıkmıyor.bı yardımcı olursan mutlu olurum.
    Sevgıyle
    Hülya

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Hülya. Yorumun icin sagol. Ben jem harflerini henuz hic kullanmadim. Patchwork harflerini kullaniyorum. Ama seninde dedigin gibi icinden seker hamurunu cikarmak cok zor. ben silikon altligin uzerinde hamuru cok ince aciyorum. Biraz bekliyorum hamur kurumaya baslayinca patchwork kalibiyla baskisini aliyorum. Yalniz bu yukaridaki kurabiyedeki isimleri cok farkli bir baski setiyla yaptim..
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Cok saol yardimin icin dedigin gibi yapmaya calisacagim.yukaridaki baskiyi biliyorum.acaba sorabilirmiyim yukaridaki bebrk silikonlarini nerden aldin?cok güzeller.yeniden tesekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. tekrar merhaba Hülya. sanirim o bebek modelleme silikonlarini ebayden almistim...
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Tesekkür ederim:)hülya

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin tesekkürler...