17 Eylül 2011 Cumartesi

Spongebob ve Patrick Pastasi

 
Bu dogum günü pastalarinida oglum icin yaptim. Spongebob ve Patrick pastasini kreste arkadaslariyla birlikte yediler. Aslinda bu kez yas pasta degilde kek yaptim. Cocuklar henüz cok kücükler, keki daha kolay yerler diye düsündüm. Ögretmenlerde temizlikten kurtulmus oldular :) Spongebob bir mermer kek, Patrick de cikolatali bir kekdi. 




4 yorum:

  1. Merhaba Gülsüm yorumlarin icin cok tsk.ederim, lokumla seker hamuru cok güzel oluyor ama sicak kesilmicek yapisiyor ben söylimde :)

    Gülsüm eyer Duisburgda oturuyorsan bana cok yakinsin bende Ob... oturuyorum :)komsuyuz

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Arkadaslar sayfamda cok arkadaslarin diyet yemekleri sormasiyla yola cikiyorum, tabiki ben kendimde kilo vermek istedigim icin benim icinde iyi olacagini düsünüyorum. Kisacasi ben diyet yemekleri icin bir etkinlik yapmak istiyorum diyet denince yagsiz tuzsuz yamek yemek ilk akla geliyor halbuki nekadar güzel yemekler yapabiliriz bununlari paylasmak istedigim icinde sizleride davet ediyorum 01.10.2011 baslayip 01.11.2011de biten etkinlige tüm arkadas ve doslarimi takipcilerimi davet ediyorum.

    Simdiden kilo vermek isteyen tüm arkadaslarimiz adina yardim ve paylasimlariniz icin cok tsk.ler

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar,ellerinize saglik cok hos görünüyor.Bende hafta sonuna bu ikiliyi yapacagim patrickin sekli hakkinda biraz bilgi verebilirmisiniz acaba,keki nasil bi kalipta pisirdiniz nasil sekil verdiniz mesela
    Simdiden tesekkürler

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Esma,
    Patricki yapmak icin kalip kullanmadim. Büyük kare tepside bir kek pisirdim. Patrickin kartondan sablonunu hazirladim ve bunu kullanarak pastayi kestim. Daha sonra pastanin etrafini ganasla sivayip üzerini seker hamuruyla kapladim. Yaptigim her sekil icin -gözler, agiz vs.- sablon kullandim. Umarim yardimci olabilmisimdir.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin tesekkürler...