4 Nisan 2011 Pazartesi

Ev Usulü Raffaello

Gecenlerde bu tarifi Leylanin blogunda gördüm.
Zaten bu cikolatayi cok sevdigim icin aninda yapmaya karar verdim. Evde yapilanin tadi orijinal Raffaellolara  gercekten cok benziyor. Ayrica yapmasida cok kolay. Denemek isteyenlere tavsiye ederim. Leylayada ayriyetten tesekkür ederim!


Malzemeler:
1 kutu kondanse süt (Milchmädchen)
1 yemek kasigi tereyag veya margarin 
200 g Hindistan cevizi
Kabuksuz badem

Yapilisi:

Sütü hafif isitilir ve tereyagi eklenir.
Dikkat: Kesinlikle seker eklememek gerekiyor, cünkü süt zaten cok tatli!
Bu karisima hindistan cevizide eklenir ve en az 2 saat buzdolabinda bekletilir.
Daha sonra elde kücük toplar olsuturacak sekilde yuvarlanir, ortasina bir badem yerlestirilir ve tekrar hindistan cevizine bulanir. Afiyet olsun! 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlariniz icin tesekkürler...